porovnat

oblíbené
Sloužíme těm, kteří chrání životy, zdraví a majetek druhých.
Facebook Instagram Youtube

Sada Aku nářadí Milwaukee

novinka
Sada Aku náradí Milwaukee
Kód zboží:150 110 360
 
Dodací doba:na dotaz
Záruční doba:24 měsíců
 
Cena bez DPH:30 672 Kč
Cena s 21% DPH:37 113 Kč
 


odeslat dotaz na produkt

Bezuhlíkový motor POWERSTATE™ společnosti MILWAUKEE®, který poskytuje až 5x delší životnost a až o 30 % rychlejší řezání, akumulátor REDLITHIUM™ a elektronická inteligence REDLINK PLUS™ poskytují vynikající výkon, dobu chodu a odolnost aku šavlové pile Milwaukee modelu M18 FSZ-0X.

Patentovaná spojka, chránící převody, prodlužuje životnost převodů a motoru pohlcováním velkých rázových sil způsobených zablokováním pilového plátku. Pákou ovládaná svorka pilového plátku FIXTEC™ odolná proti opotřebování zajišťuje rychlé a snadné výměny pilového plátku. Kovem vyztužené připojení akumulátoru pro vyšší odolnost jeho bezpečnější uchycení po celou dobu jeho provozní životnosti. Zabudovaná LED svítilna osvětluje pracovní plochu během řezání. Nastavitelná patka pro optimalizované použití pilových plátků.

Pila má integrovaný ukazatel stavu nabití akumulátoru.

Odolný kovový závěsný hák pro pořádek a bezpečnost na pracovišti.

Bezuhlíkový motor POWERSTATE™ společnosti MILWAUKEE®, akumulátor REDLITHIUM™ a elektronická inteligence REDLINK PLUS™ poskytují vynikající výkon, dobu chodu a odolnost aku úhlové brusce Milwaukee model M18 FSAG125X-0X. Přináší výkon jako 1200 W síťová bruska. Menší rozměry převodové hlavy a nižší úhel slotu pro akumulátor - pro lepší vyvážení a ergonomii.  Antivibrační boční madlo pro snížení vibrací. Matice FIXTEC™ pro snadnou výměnu kotouče bez nástrojů. 

Odnímatelný protiprachový kryt brání pronikání úlomků, čímž prodlužuje životnost motoru. Bezklíčová ochrana 125 mm - výjimečný řezný výkon a rychlé nastavení krytu bez použití klíče. Line-lock-out funkce zabraňující automatickému spuštění

Bezuhlíkový motor POWERSTATE™ společnosti MILWAUKEE®, akumulátor REDLITHIUM™ a elektronická inteligence REDLINK PLUS™ poskytují vynikající výkon, dobu chodu a odolnost aku vrtačce Milwaukee model M18 FPD3-502X. Vyšší energetická účinnost při zatížení - vynikající točivý moment 158 Nm. Extrémně kompaktní design o délce 175 mm pro přístup do stísněných prostor. Režim řízení AUTOSTOP™ nabízí zvýšenou bezpečnost pro obsluhu tím, že zabraňuje nadměrnému otáčení při zavážení. 13mm celokovové sklíčidlo pro spolehlivé uchycení bitů. Nejrychlejší vrtací aplikace pod zatížením. LED svítilna pro lepší viditelnost při slabém osvětlení. Individuální řízení jednotlivých článků optimalizuje dobu chodu stroje a prodlužuje životnost.

Ukazatel stavu nabití.

Celokovová oboustranná spona na opasek pro rychlé a snadné zavěšení vašeho nářadí.

Součástí vrtačky je 2x 0,5 AH akumulátor a rychlonabíječka.

Součástí celé sady je kufr na nářadí.






Související zboží

novinka
Aku šavlová pila Milwaukee
11 710 Kč s DPH
9 678 Kč bez DPH
novinka
Aku úhlová bruska Milwaukee
7 708 Kč s DPH
6 370 Kč bez DPH
novinka
Aku vrtačka Milwaukee
17 695 Kč s DPH
14 624 Kč bez DPH
webmaster CORA 2007 - 2024, www.cora.cz